Din totalleverandør: Emballasje - Kontor og Data - Storhusholdning - Medisinske forbruksvarer - Møbler

Aktuelt

858-236-6145

Etter at undersøkelser viste hvor mange giftige produkter barn utsettes for hver eneste dag, bestemte Private Barnehagers Landsforbund (PBL) og Naturvernforbundet seg for å ta opp kampen mot miljøgifter i norske barnehager. Med seg på laget har de Norengros og Lekolar - de to største leverandørene av barnehageprodukter i Norge.

Les mer »Se alle

Nytt miljøkonsept gir redusert matavfall - og fornøyde ansatte

Hvert år kaster nordmenn 300 000 tonn mat som kunne ha vært spist, og mye av den stammer fra restauranter, hoteller, cateringselskaper og andre aktører med et høyt matinnkjøp. Det vil serviceselskapet Sodexo gjøre noe med. I personalrestauranten på DNBs hovedkontor i Bjørvika lanserte de i 2017 et miljøkonsept kalt «Overskuddsmat», som reduserer matavfallet med hele to tonn i året.

Les mer »monembryary

484-571-5250

De fleste av oss er omgitt av hyggelige kollegaer på arbeidsplassen, men kjenner du de litt mindre hyggelige «kollegaene» du deler arbeidsplass med? Bakterier trives godt på mange ting vi omgir oss hver dag, mobiltelefonen, kaffetrakteren, knappen ved heisen, tastaturet ditt og dørhåndtaket til pauserommet kan være steder du pådrar deg smitte. Med influensasesongen rett rundt hjørnet og det kan være greit å ta noen forhåndsregler for å unngå å bli smittet.

Les mer »Se alle

Derfor skal du bruke papir og ikke lufttørker

Visste du at hemmeligheten med god håndhygiene er å tørke hendene? Bakterier elsker fuktige og varme hender, siden de har optimale betingelser for å formere seg. De formerer seg raskere på våte hender enn tørre - derfor er det å tørke hendene en svært viktig del av den daglige hygienen.

Les mer »8434214551

Bli kunde

Blekk og tonerguide