Sisteme de incălzire Cafenele şi Restaurante

Sisteme de Încălzire Cafenele şi Restaurante

Sisteme de Incălzire Cafenele şi Restaurante Odată cu intrarea în vigoare în anul 2009 a interzicerii fumatului în spaţiile închise, a apărut necesitatea de utilizare a diferitelor sisteme de încălzire în diferite spaţii al cafenelelor,restaurantelor, hotelelor şi altor spaţii asemănătoare.Ca sistemele de încălzire convenţionale din spaţiile închise să poată fi o soluţie pentru spaţiile deschise este necesar a se utiliza dispozitive care să asigure încălzirea care să fie special concepute pentru Incălzirea Spaţiilor Deschise şi să utilizeze tehnica de Incălzire Radiantă.Pentru încălzirea spaţiilor închise cu volum mare cel mai economic mod de încălzire cu cel mai ieftin combustibil utilizat sunt utilizaţi dispozitivele care încălzesc în timpul cel mai scurt cu pierderea cea mai mică şi care funcţionează cu gaz

De ce CUKUROVAISI ?

 • initiator si lider in sector
 • experienta ce se apropie de 30 de ani
 • aproximativ 10000 de referinte
 • inovator si de incredere
 • randament ridicat
 • prima , cea mai mare si cea mai diferita aplicatie de incalzire in spatiu deschis
 • dispozitive cu durata de viata indelungata

(318) 247-8556

Caracteristici tehnice

Incălzitoare cu ţevi radiante

Acestea funcţionează pe principiul reflectării către oameni şi corpuri prin reflectoare din aluminiucu capacitate ridicată de radiere a temperaturii, prin circulaţia prin ţevile tratate împotriva ruginirii şi cu putere de radiere ridicată din Oţel Aluminizat, prin arderea gazului în brulor. Incălzitoarele Radiante cu Teavă prin diferitele capacităţi între 8-70 Kw şi diferitele tipuri, în funcţie de necesitatea spaţiului, au fost concepute în diferite module scanând tot spaţiul necesar. Chiar şi în perioadele cu vânt încălzitoare care nu sunt deloc afectate în baza scanării largi a spaţiului, puteţi scana volume largi cu un singur dispozitiv. Utilizând comenzi de la distanţă sau prin panouri de control programabile puteţi pune în funcţiune separate încălzitoarele cu ţevi radiante.

Incălzitoare radiante cu plăci ceramic – Platinum

Protecţie geam şi rezistenţa la vânt unice: In baza structurii protejate între dispozitivele din domeniu încălzitoarele Platinum sunt cele care au cea mai ridicată rezistenţă la vânt. Produsele, în faţa plăcilor ceramice au montate geamur i fabricate din ceramică transparentă care opreşte 100 % fluxul de vânt. Acest geam rezistent la temperaturi ridicate, cu cât se încălzeşte îi creşte rezistenţa şi în timp ce nu duce la pierderi de temperatură acesta distribuie ş i razele provenite de la ceramice asigurând transmiterea pe o suprafaţă mai largă.

Incălzitoare radiante cu plăci ceramic – Tungsten

Incălzitoarele model Tungsten, au aşezat în faţa plăcilor ceramice, un scut produs din oţel inoxidabil placat cu ceramică dintr-o tehnologie avansată, care încetineşte în mare parte fluxurile de vânt care vin din faţă. Această protecţie rezistentă la o temperatură ridicată, care în timp nu va rugini sau nu îşi va modifica culoarea în niciun fel.Diferit faţă de celelalte produse de pe piaţă, modelul Tungsten are proprietatea de a fi structurat mult mai protectiv, în baza sistemului de aprindere patentat al încălzitoarelor, dispozitivul rămânând într-o poziţie de funcţionare la viteze de vânt mult mai ridicate.

Incălzitoare radiante cu plăci ceramic – Tungsten

La încălzitoarele Goldsun CC prin brulorul cu două trepte se asigură nivelul de confort dorit. In funcţie de temperatura prin nivelul de încălzire scăzută sau ridicată, este posibil să încălziţi fără să deranjaţi. Eficienţa razelor la încălzitoarele GOLDSUN CC, în baza plăcilor ceramice patentate, brulorului special proiectat, a protecţiilor la vânt din faţă şi din spate şi a reflectoarelor din aluminiu este maximizat şi in baza acestora se poate asigura o încălzire confortabilă chiar şi la capacităţi scăzute. Incălzitoarele GOLDSUN CC au un design special conceput estetic şi practic, cu scopul de a masca orice cablu, etc aparataj de conexiune, pentru a putea fi utilizate cu precădere în cafenele, restaurante, gradini de iarnă, ca în astfel de spaţii să nu deranjeze vizual.

Generatoare Aer Cald

In ziua de azi când valoarea energiei este incontestabilă dispozitivele de încălzit economice ies în primplan. In acest context pentru încălzirea spaţiilor comerciale închise generatoarele de aer cald sunt mai preferate faţă de sistemele de încălzire clasice . Aşa cum se ştie sistemele de încălzire clasice sunt compuse din diferite echipamente (cazan, brulor, pompe de circulaţie, ţevi, vane, dispositive, motoare ventilator, canale, etc). Eficienţa fiecărui echipament este diferită şi în funcţie de performanţa aceasta scade. Necesarul de încălzire din mecanismul generatoarelor de aer cald cu gaz natural fără a depinde de un al doilea echipament, aceasta fiind satisfăcută direct de către dispozitiv pierderea este de 0%. In baza eficienţei de încălzire care ajunge la 105%, gazul natural pe care îl consumăm este utilizat în cel mai eficient mod încălzind spaţiul.

Incălzitoare electrice

Incălzitoarele infraroşu cu densitate ridicată Goldsun sunt diferite faţă de încălzitoarele standard cu infraroşu de pe piaţă este că are becuri Halogen care în 2 secunde se ridică până la 2.000 de grade. Niciun încălzitor de pe piaţă nu asigură această densitate ridicată care în spaţiile deschise, pe vânt, vreme rece asigură pe distanţe mari căldura necesară. Energia electric consumată este transformată eficient 99% în căldură, aceste încălzitoare prin acelaşi consum de energie asigură temperatura mai rapid, mai ridicat şi mai dens. In baza acestora se asigură o încălzire mai uşoară, confortabilă, economic şi sigură în spaţii cu plafoane înalte sau în spaţii dechise.

catalogul ÇUKUROVAISI

Puteti accesa catalogul nostru digital online aici
sau il puteti descarca pentru vizionare offline

870-994-6814


Baldachin cu motor deschidere pentru terase, cafenele si restaurant

HAUSFARGEN

HAUSFARGEN a intrat pe piata cu marca de fereastra EKASE cu sistemul de ferestre balcon din sector, pana in anul 2012 efectuand aplicatii de ferestre de balcon, gradini de lama, plafon ferestre cu deschidere.

In anul 2012 cu marca HAUSFARGEN am intrat in sectorul cu sistemul pe sina cu motor, baldachin cu deschidere-inchidere pe sina.

Inca de la inceput societatea noastra a considerat esential siguranta si calitatea ca accent definitoriu in activitatea sa, in anul 2014 a inceput productia cu profil din Aluminiu si inductie de plastic.

Este o firma internationala care transforms valorile in profit, avand ca scop sa devina lider in orice domeniu in care intro, introducand puterea sa in munca de echipa.

HAUSFARGEN

Fara a ceda din valorile fundamentale a societatii noastre, unind informatiile puternice detinute cu tehnologia, realizand o diferenta in produsele i serviciile noastre, am dezvoltat imaginea marcii si cota noastra de plata.

Se incearca in mod continuu diminuarea impactului asupra mediului inconjurator, intreaga activitate fiind condusa dupa o politica de diminuare a poluarii si protejare a mediului inconjurator prin diminuarea poluarii si a reziduurilor la minim si asigurarea eliminarii efectelor reziduurilor periculoase mediului.

Inca de la inceput societatea noastra a considerat esential siguranta si calitatea ca accent definitoriu in activitatea sa, in anul 2014 a inceput productia cu profil din Aluminiu si inductie de plastic. Realizam instruirea permanenta a angajatilor, subcontractorilor si incurajarea respectarii acestor aplicari de protejare a mediului inconjurator.

www.hausfargen.ro

Galerie lucrari

Solutii de bucatarie industriale

DESPRE NOI

Firma noastră a intrat în sector în anul 1996 ca restaurant fastfood în oraşul Leichester din Anglia, cu timpul a deschis 17 diferite sucursale continuându-şi activitatea în localităţi cum ar  Northampton, Rugby, Hinckley, Leamingthon SPA. In anul 2008 rma noastră a observat lipsa produselor riedchicken în Turcia şi a hotărât să mute activitatea rmei în Turcia cu marca MAKFRY. Makfry o îndelungată perioadă de timp în urma activităţilor de Cercetare-Dezvoltare în timp ce a început producţia produsului patentat de friteuze sub presiune, a soluţionat şi Cercetarea- Dezvoltarea produselor panetaj şi a completat lipsa din sector 100% cu producţie autohtonă. MAKFRY GROUP producător de echipamente şi produse alimentare necesare pentru a face FriedChicken a dezvoltat în piaţa de FriedChicken produsele cu marca ChıtırChikcken, şi având în vedere celelalte lipsuri din sector prin activităţile Cercetare-Dezvoltare continuă să prezinte noi produse.

INITIATOR IN SECTOR...

MAKFRY GROUP prin echipamentele industriale de bucătărie concepute a adus soluţii inovatoare din privinţa utilizării uşoare în sectorul alimentar, de concepţie şi calitate, din privinţa siguranţei Echipamentele de bucătărie din privinţa calităţii aşa cum au fost testate, de ecare dată au fost prezentate pieţei după ce au fost trecute printr-o amplitudine de teste până la punctul de fabricare al produselor şi cu aceeaşi consideraţie

Caracteristici tehnice

AVANTAJELE MAKFRY 1014

ECONOMIE ENERGIE: Modelul nostru MAKCOOK 1014 care funcţionează cu 6 Kw odată cu capacitatea de a prepara 25 Kg de produse, aceasta are un consum mult mai mic decât utilajele de 28 lt (12 Kw), asigurând o economie de consum.
ECONOMIE DE ULEI: Durata de viaţă a uleiului la friteuzele sub presiune este legată de frecvenţa de utilizare şi de utilizarea curată. La producţiile care nu funcţionează la capacitate maximă se produce o pierdere de ulei iar în cazul în care se utilizează un utilaj la o capacitate conformă se va asigura o economie de ulei. Totodată în baza filtrării automate durata de viaţă a uleiului se va prelungi de aproximativ 4 ori şi se va asigura o economie reală.
PREŢ ECONOMIC: MAKCOOK 1014 asigură un avantaj de preţ mult mai convenabil faţă de celelalte utilaje de pe piaţă.
CONCEPTUL INDUSTRIAL ECONOMIC: Din cauza conceptului profesional are o caracteris􀆟că de intervenire tehnică uşoară şi o extensivitate de piese de schimb economică.

CARACTERISTICI MAKFRY 1014

 • Capacitate de 14 lt de ulei, în baza cuvei circulare un randament ridicat, un echilibru de distribuire al temperaturii maxime şi o producô€†Ÿvitate de temperatură
 • Economie de energie prin 6 Kw, 220/240 volÅ£i
 • utilizare uşoară în baza panoului de control profesional
 • Capac pracô€†Ÿc cu garnitură etanşă
 • Filtrare automată
 • La modelele digitale 6 posibilităţi de programare
 • Capacitate de preparare în 8 minute a 35 bucăţi de pui (3,5 Kg)
 • Ocupă doar un spaÅ£iu de 0,50 m²
 • Utilizare uşoară
 • 2 ani garanÅ£ie

catalogul MAKFRY Group

Puteti accesa catalogul nostru digital online aici
sau il puteti descarca pentru vizionare offline

470-208-5326


Fabrica de mobila

DESPRE NOI

Sandalyeci AS este un lider în sfera de producere de scaune de calitate și moderne si mese din lemn masiv destinate pentru hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, etc. Sandalyeci AS garanțeaza de produse, livrarea la timp , rapiditate de producție și servicii de calitate. Există sute de soiuri de scaune din lemn, mese, fotolii, canapele și alte tipuri de grupuri care stau realizate de scaune rattan, aluminiu, metal si de birou pe care le puteți găsi în showroom-urile noastre. Fabrica noastra include mai mult de 20.000 de metri pătrați de zonă închisă. Avem showroom-uri uriașe în Istanbul în apropiere de Aeroportul Ataturk (cel mai mare oraș al Turciei), la Izmir (Turcia), la Frankfurt (Germania), la Almaty & Astana (Kazahstan). Un nou showroom deschis in Dubai (EAU). Am finalizat cu succes proiecte în cea mai mare hoteluri, restaurante, baruri și cafenele din Turcia, Europa și Orientul Apropiat. Produsele noastre sunt diferite de design deosebit, strongness și comoditate care garantează durată lungă de viață. Din cauza ingrijire si a calitatii asigurarea produsele noastre pot fi utilizate de mulți ani.

Politica de calitate

Sandalyeci AS a fost aduce o contribuție în economia țării pentru mulți ani; am devenit o parte a societății vieții. Calitatea este principiul nostru principal. Există o echipă profesionistă formată din conducere cu experiență și arhitecți, care face tot posibilul pentru a satisface interesele clienților noștri. Sandalyeci AS garanții: calitate -mare; -viata lunga; Design -Albastru; puritate -ecological materialelor folosite toate produsele noastre certificate de Organizația Internațională de Standardizare ISO 9001: 2008 și produse de echipamente de înaltă tehnologie.

Produsele noastre

catalogul Sandalyeci

Puteti accesa catalogul nostru digital online aici
sau il puteti descarca pentru vizionare offline

(319) 538-4740Mobila de baie

catalogul SRNBANYO

Puteti accesa catalogul nostru digital online aici
sau il puteti descarca pentru vizionare offline

218-203-4696Solutii de bucatarie industriale

Contact

Contact Info

SC CDB Business Future Trade srl
Str 1 Decembrie
nr. 7 Etaj 2 810529
Cod postal 810529
Romania
Tel: (+40) 239.61.00.01